Karherop napisał(a):

A do to ma za znaczenie czy to Polak czy nie Polak? Ja nie jestem Markusem, nie oceniam według paszportu.
A to byłby jakiś pierwszy raz w piłce kiedy ktoś kto sportowo coś tak sobą prezentuje zostaje odstawiony? Takich przypadków jest setki w piłce klubowej co roku. Przykłady można mnożyć.
Nie wiem czy tak będzie, ale żeby postawić Moskala w taki stan to trzeba się naprawdę postarać:
Nie, to nie jest kabaret, to jest kryminał. Tu trzeba jasno o tym powiedzieć. Musimy najpierw ochłonąć, bo myślę, że pod wpływem tych negatywnych emocji możemy powiedzieć, czy zrobić o jedną rzecz za dużo. Myślę, że na spokojnie, jak ochłoniemy, będziemy się zastanawiać, ale to nie zmienia faktu, że tak jak powiedziałem - to jest nie do przyjęcia, nie do przyjęcia dla mnie - przyznał szkoleniowiec.
Teraz Kiss musi się zdarzyć z ogromną presją i jeśli trochę myśli o swojej karierze bardziej niż Fazlagic (a powinno tak być) to czeka go u nas naprawdę ciężka przeprawa. Jednym zagraniem stał się obiektem wk.ur.wienia u kibiców, kolegów z drużyny, prezesa i trenera po paru dniach w nowym zespole.
|
Eee, mam nadzieję, że ma w kontrakcie wpisaną karę za takie jaja, aktywować i gość może będzie w przyszłości bardziej przytomny. Przecież nie stać nas żeby wysłać chłopa na trybuny albo do rezerw i płacić mu za to kilkadziesiąt tysięcy mięsięcznie. Poza tym to jego pierwszy tego typu wybryk.
Oczywiście w tym meczu i tej sytuacji czerwona to był punkt zwrotny, ale wcześniej 10 kopaczy z pola bawiło się zamiast strzelić zniczowi drugą i trzecią bramkę i tym zakończyć mecz.