Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2024, 21:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
A do to ma za znaczenie czy to Polak czy nie Polak? Ja nie jestem Markusem, nie oceniam według paszportu.

A to byłby jakiś pierwszy raz w piłce kiedy ktoś kto sportowo coś tak sobą prezentuje zostaje odstawiony? Takich przypadków jest setki w piłce klubowej co roku. Przykłady można mnożyć.

Nie wiem czy tak będzie, ale żeby postawić Moskala w taki stan to trzeba się naprawdę postarać:

Nie, to nie jest kabaret, to jest kryminał. Tu trzeba jasno o tym powiedzieć. Musimy najpierw ochłonąć, bo myślę, że pod wpływem tych negatywnych emocji możemy powiedzieć, czy zrobić o jedną rzecz za dużo. Myślę, że na spokojnie, jak ochłoniemy, będziemy się zastanawiać, ale to nie zmienia faktu, że tak jak powiedziałem - to jest nie do przyjęcia, nie do przyjęcia dla mnie - przyznał szkoleniowiec.

Teraz Kiss musi się zdarzyć z ogromną presją i jeśli trochę myśli o swojej karierze bardziej niż Fazlagic (a powinno tak być) to czeka go u nas naprawdę ciężka przeprawa. Jednym zagraniem stał się obiektem wk.ur.wienia u kibiców, kolegów z drużyny, prezesa i trenera po paru dniach w nowym zespole.
No już nie kłam że nie oceniasz Polaków inaczej. Zwłaszcza młodych.
Idąc Twoją logiką to za kilka meczy będziemy grać rezerwami. Starzyński to parodysta który nawet piłki nie dotknął, w obronie trzech pajaców (stracone bramki nie wynikają za gry w 10, tylko z tego że Jaroch dał się wkręcić, Mikulski faulowal jak debil a Uryga - jak to Uryga, sfailował).
Druga połowa zaczęła się od dramatycznych strat Kutwy i Mikulca, ten pierwszy potem sprowokował 3-4 kontry. Miał zabezpieczać środek pola...

Różnica jest taka że Kissowi zgrzało baniak, a Polacy których nie krytykuje Moskal to parodyści. Z Kissa może być jeszcze pożytek, Młyński nie nauczy się już grać w piłkę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.08.2024 o godz. 21:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując