Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2024, 08:32
Witalis,
tak jak pisalem, plotki. Mam nadzieje, ze pozostana plotkami. Nie chce pisac tego co slyszalem, zeby nie rozsiewac dalej, poczekajamy jeszcze chwile i bedzie jasnosc co do niego. Ja trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok i szybko wrocil. Juz wystarczy jeden dramat z Bierzalo.

Dla mnie deal z Krzyzanowskim to jest kompletne frajerstwo. Takie typowo w stylu Wisly.
No bo tak... idzie do serie A, podobno nie tylko po to zeby grac w Primaverze. Ma dostawac swoje szanse. Czyli niby jest na tyle dobrze, zeby w jakims pucharze zagrac. Ale jednoczesnie nie dostaniemy zlamanego grosza.
Z drugiej strony nie jest tak dobry zeby u nas grac na lewej obronie i rozwiazac problem mlodziezowca i dlatego musial przyjsc Mikulec.
Czy tylko ja tutaj widze problem logiczny? Za slaby na pierwszy sklad 10 druzyny drugiego poziomu rozgrywkowego, ale dosc dobry zeby dostac kilka szans w pierwszym skladzie druzyny Serie A?

Wroci za kilka miesiecy, ze zmarnowanymi kilkoma miesiacami, bez formy i bedzie sie kopal w po czole w rezerwach.
On tam jedzie na wydluzone testy.
Oczywiscie mam nadzieje, ze okaze sie, ze nie mialem racji, a Wisla zgarnie te 2 mln euro czy ile tam zapisano w umowie wypozyczenia.
Odpowiedz cytując