Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2024, 14:39
Markus napisał(a):Wyświetl post
Tak jak się spodziewałem: Fra Mat wychodzi z siebie, by pokazać, że fakt, iż trener ze znajomością ligi zaczął w tej lidze od gorszego wyniku od trenera bez jej wcześniejszej znajomości nie jest faktem rozwalającym całą bezmyślną argumentację wielu osób wiosną na ten temat.

Dla faktu gorszego początku takiego trenera pokazującego, że wcześniejsza znajomość ligi nie jest żadnym czynnikiem warunkującym cokolwiek (taktyka Polonii ewidentnie zaskoczyła Moskala, który źle ustawił zespół i który w trakcie gry w żaden sposób nie był w stanie wprowadzić korekt do stylu gry) nie ma najmniejszego znaczenia, czy Wisła ze Stalą Rzeszów strzeliła zwycięskiego gola w 95 minucie czy w jakiejkolwiek innej.
Pozostawię cię w przekonaniu o własnej nieomylności. Znaj moje serce
Innym czytającym te przepychanki (chociaż wątpię, czy do ich policzenia trzeba wszystkich palców jednej dłoni) przypomne tylko, że znający ligę Moskal przygotował drużynę tak, że tylko cudem nie wygrała tego meczu (cóż, pech), a nie znający ligi Rude przygotował drużynę tak, że tylko cudem tego meczu nie przegrała.
Żeby to zobaczyć, wystarczy bardzo niewiele - pozbyc się uprzedzeń.

Zadałeś pytanie "jak to możliwe, że trener ze znajomością tej specyfiki ligi zaczyna rozgrywki gorzej niż trener bez jej wcześniejszej znajomości" i dostałeś rzeczową odpowiedź.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując