oj tam malkontenci, postanowiłem wyręczyć naszego prezesa Jarosława i sam wykorzystałem sztuczną inteligencję, a konkretnie chatgpt i jak widać wybór dokonany przez AI pokrywa się z zakupem którego dokonaliśmy
ja: witam , jakiego piłkarza zaproponowałbyś jako zastępce angelo rodado w Wiśle Kraków, tak aby nie uległ obniżeniu poziom sportowy tego klubu
ChatGPT
Wybór odpowiedniego zastępcy dla kluczowego napastnika, takiego jak Angelo Rodríguez, to wyzwanie, które wymaga uwzględnienia kilku czynników: styl gry, zdolność do zdobywania bramek, dopasowanie do zespołu oraz budżet klubu. Oto kilka propozycji piłkarzy, którzy mogliby wzmocnić Wisłę Kraków:
Jarosław Niezgoda (Portland Timbers, MLS) - Polski napastnik, który ma doświadczenie zarówno w Ekstraklasie, jak i w MLS. Niezgoda ma umiejętność strzelania bramek i jest dobrze znany z efektywnej gry w polu karnym.
Karol Świderski (Charlotte FC, MLS) - Kolejny polski napastnik, który dobrze radzi sobie w MLS. Ma dobre wyczucie gry i potrafi wykorzystywać okazje strzeleckie.
Adam Buksa (RC Lens, Ligue 1) - Polski napastnik z doświadczeniem w grze w Europie i MLS. Buksa jest znany ze swojej siły fizycznej, umiejętności gry głową oraz zdolności do zdobywania bramek.
Patrick Bamford (Leeds United, Premier League) - Jeśli budżet na to pozwala, Bamford może być doskonałym wyborem. Ma doświadczenie w najwyższych ligach europejskich i umiejętność strzelania goli w trudnych sytuacjach.
Fabio Silva (Anderlecht, wypożyczony z Wolverhampton) - Młody i utalentowany napastnik, który może być dostępny na wypożyczenie. Silva ma potencjał, by stać się kluczowym graczem w zespole.
Łukasz Zwoliński (Lechia Gdańsk, Ekstraklasa) - Napastnik z doświadczeniem w polskiej lidze, który regularnie zdobywa bramki. Może być bardziej dostępny finansowo dla Wisły.
Przy wyborze nowego napastnika ważne jest również, aby rozważyć jego dopasowanie do stylu gry zespołu oraz współpracę z resztą drużyny. Dobrym pomysłem jest także rozważenie młodszych talentów, którzy mogą rozwijać się w Wiśle i stać się wartościowymi graczami w przyszłości.
btw śmiesznie troche jakby się okazało że to ChatGPT jest tym zaawansowanym narzędziem z którego korzystamy