Widzę, że jednak wszystkich kusi odpowiadanie bajkopisarzowi Markusowi. więc ja wtrącę swoje trzy grosze.
Markus napisał(a):

|
Kolejne zaśmiecanie tematu przez wysrywy Fra Mata, który nie mając żadnych argumentów próbuję ataków ad personam. Jak nie umiesz wykazać fałszu w moich słowach, zamknij gębę i nie zaśmiecaj tematu swoimi durnymi przemyśleniami, takimi jak wtedy gdy sugerowałeś, że Rude nie słucha Jopa na podstawie jednego ujęcia kamery czy że w Rumunii ktoś pisał o "grubszym Sobczaku". To forum nie potrzebuje takich Twoich idiotycznych wtrętów.
|
Ad. 1
Najprawdopodobniej miałem rację.
Przyjrzyjmy się tej sytuacji.
- Rude patrzy z niedowierzaniem na boisko, jak jego drużyna bije głową w mur.
- Jop mu cos pokazuje na boisku i mówi do Rude.
- Rude wydaje się nie słuchać i coś analizuje ze swoim asystentem.
Puśćmy wodze fantazji: co mógł powiedzieć Jop, na co Rude zareagował obojętnością?
- Patrz jak tam fajnie trawa rośnie.
- Trenerze, z którym z tych piłkarzy idziemy dziś na kolację?
- Tamten zawodnik rywala z zabrudzoną koszulką źle założył korki.
- Trenerze, rywal ustawił się w sposób, w jaki zazwyczaj na Wisłę inne drużyny się ustawiają. Można byłoby na to odpowiedzieć tak.... w polskiej I lidzie to zadziała.
Którą opcję wybierasz?
Ad.2
Nikt w Rumunii nie pisał o "grubszym Sobczaku".
Przytoczę cały mój post z 22.02.2024 godzina 15:15
Cytat:
Dobra - ja opieram się przynajmniej na czymś konkretnym - wypowiedzi zarządu klubu, trenerów, (mogę jeszcze zacytować Becalego z FCSB ale tego byś nie wytrzymał), dziennikarzy rumuńskich i kibiców, którzy widzieli jego mecze.
Ty - opierasz się na....
...
...
...
chyba na niczym oprócz swoich własnych pobożnych życzeń i garści statystyk z okresu, 2016-09 do 2022-09, po którym to czasie zanotował spory zjazd formy i spory wzrost wagi.
No i z tych statów też wynika, że miał średnio trochę ponad 7 bramek na rok we wszystkich rozgrywkach łącznie, (kiedy jeszcze był w formie) oraz trochę mniejszą liczbę asyst.
Taki trochę starszy i grubszy Sobczak
Przy czym Sobczak ma u nas bramkę średnio co 119 minut, a Omrani w najlepszym okresie miał średnio co 300 minut.
Z asystami podobnie - Sobczak 1 asysta co 142 minuty, Omrani w najlepszym okresie asysta co 335 minut
Ja na twoim miejscu bym wolał Sobczaka jeśli chodzi o staty, ale gdzieś czytałem - chyba na tym forum, jak pisałeś że Rodado ma gorsze staty od Sobczaka bo na dziś 1 bramka co 165 minut io 1 asysta co 661 minut.
Walić to - dawajcie Sobczaka zamiast Rodao bo ma lepsze staty.
I koniecznie Omraniego.
|
Pokaż mi teraz, gdzie tu jest napisane, że to cytat z jakiejś strony w Rumunii, albo mnie przeproś.