Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2024, 11:42
Jagul napisał(a):Wyświetl post
No ja widzę 10 miejsce w tabeli i brak awansu drugi rok z rzędu. Wszystko to ze sporym zaciągiem zagranicznym.
Chcesz jeszcze o czymś dyskutować?
Domyślam się, że jesteś typem idioty, który jak w końcu za 1906 razem uda się awansować wpadnie tutaj i napisze: A NIE MÓWIŁEM?
A ja widzę, kto był najsłabszą grupą zawodników w Wiśle w ostatnich dwóch sezonach, a kto najlepszą. Kto liderami, a kto robiącymi regularnie kardynalne błędy grupką kopaczy. Kto kosztował nas najwięcej straconych punktów i swoim zachowaniem najczęściej olewał niektóre mecze.

Widzę, że drużyna z liczną grupą obcokrajowców zdobyła Puchar Polski, dystansując tam wszystkie inne drużyny włącznie z tymi z liczniejszymi grupami krajowych zawodników.

Widzę, że drużyny z licznymi grupami obcokrajowców w składzie takie jak Jagiellonia czy Raków wygrywają Ekstraklasę czy jak Lechia z marszu wracają do pierwszej ligi.

Widzę, że na całym świecie obcokrajowcy stanowią dziś często fundament swoich zespołów.

Widzę, że w Polsce znacznie więcej hiszpańskich piłkarzy się sprawdza niż nie sprawdza.

Chcesz jeszcze o czymś podyskutować, kto w tych sprawach coś widzi i ma rację, a kto nie i jest ślepy?

Domyślam się, że jesteś zwykłym tępakiem którego szczyt możliwości polega na powielaniu koaliczkowych sentencji i absurdów oraz delektowaniu się nimi, co zresztą co chwilę dobitnie pokazujesz.
Ostatnio edytowane przez Markus : 25.07.2024 o godz. 11:44.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując