Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2024, 08:21
Watts napisał(a):
nie wiem stary, naprawdę nie chce mi się tu codziennie napinać i wypominać komuś że nie chodzi na mecze, ale gdybyś robił to częściej niż raz na 10 lat, to może wiedziałbyś że nie robią tego przypadkowe osoby bez doświadczenia? z twojego wstrząsającego opisu wynika że to prawie jak granat albo przynajmniej jakaś rakietnica, naprawdę minimum odpowiedzialności wystarcza żeby nie zrobić krzywdy przede wszystkim samemu sobie, nie mówiąc o osobach postronnych - nie skleiłeś w głowie, że "blokowanie przejść" może mieć z tym coś wspólnego?
To wytłumacz mi, dlaczego straż pożarna nigdy nie wyda zgody na odpalanie rac na stadionie? Rozumiem, że znają się mniej niż "nieprzypadkowe osoby"?

Napinanie i uzurpowanie do głosu od ilości meczów/wyjazdów jest bardzo typowe dla gimnazjalnej świadomości UW. Bardzo doceniam to co robi UW - naprawdę, podobają mi się motywy opraw, uważam że mamy mega charyzmatycznego gniazdowego, który potrafi poprowadzić sektor, o zaangażowaniu kibiców nie wspominam, bo wiadomo że to topka od zawsze. Ale race naprawdę nikogo poza X nie jarają, powodują te same, powtarzalne kłopoty. A jeżeli powtarzasz i to intencjonalnie wciąż ten sam błąd, wiedząc jakie będą konsekwencje (których nie bierzesz na siebie) to jesteś po prostu głupi.
Odpowiedz cytując