Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2024, 08:09
azor napisał(a):Wyświetl post
Środowisko Ultrasów, globalnie, nie tylko wiślackie, jakby do delikatnie ująć....w trakcie meczu reaguje dość emocjonalnie + nie zakładam, żeby ktokolwiek został przeszkolony jak obchodzić się z materiałami pirotechnicznymi na imprezie masowej, na półzamkniętym obiekcie. I to nie jest ich wina. Nikt nie jest do tego przeszkolony - bo to idiotyczny, niebezpieczny pomysł.
nie wiem stary, naprawdę nie chce mi się tu codziennie napinać i wypominać komuś że nie chodzi na mecze, ale gdybyś robił to częściej niż raz na 10 lat, to może wiedziałbyś że nie robią tego przypadkowe osoby bez doświadczenia? z twojego wstrząsającego opisu wynika że to prawie jak granat albo przynajmniej jakaś rakietnica, naprawdę minimum odpowiedzialności wystarcza żeby nie zrobić krzywdy przede wszystkim samemu sobie, nie mówiąc o osobach postronnych - nie skleiłeś w głowie, że "blokowanie przejść" może mieć z tym coś wspólnego?

jak macie wymyślać takie androny, to może lepiej faktycznie skupmy się na argumentach finansowych

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ty dalej nie rozumiesz, że nawet najwspanialsze twoje argumenty nie zmienią faktu, że UEFA nie patrzy czy robią to specjaliści czy nie?
Ma swój przepis i będzie go wdrażała.
rozumiem i do legalizmu odnosiłem się wiele razy, po prostu istnieje typ ludzi który zawsze będzie starał się przestrzegać prawa, nawet najgłupszego - temat trochę skręcił w stronę polityki, ja nie będę się do tego zupełnie odnosił i rozmywał, ale niezmiennie daje mi to mocno do myślenia w kontekście ostatnich paru lat
Ostatnio edytowane przez Watts : 25.07.2024 o godz. 08:19.
Odpowiedz cytując