Wyświetl pojedynczy post
horalek
Member

Od: 04.2024

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2024, 08:05
OnizukaTSW napisał(a):Wyświetl post
Oho, już zaczyna się wyzywanie. Moim zdaniem akurat PiS ośmiesza idee prawicowe, konserwatywne i narodowe. KO tak samo ciężko uznać za partię wolnorynkową, raczej nazwał bym ich etatystami. Z mojej perspektywy PiS i PO to dwie strony tego samego medalu.

Co do sektora C - gdyby mi pasował, to bym tam chodził dalej na mecze, a nie robię tego od wielu lat, podobnie jest z moją oceną dużej części poczynań Ultra Wisły i tzw. kumatych. Uważam jednak, że zakazywanie odpalania rac jest absurdem, tak samo jak karanie kibiców za oprawy polityczne (nieważne, czy mają one wydźwięk bardziej lewicowy czy prawicowy). Ja to się w ogóle zastanawiam, czy Ty i Twój kumpel Markus na mecze chodzicie.
PIS to lewica jak i PO/KO czy co tam wymyślili, Oni nawet nie są w centrum.
Gospodarczo to są tacy sami socjaliści jak za PRL-u.

A co do rac i opraw, to po części się zgadzam.
Stadionu z drewna nie mamy, więc wydarzenia z angielskich trybun się nie powtórzą.
Dopóki piro nie ląduje na murawie, zadymienie nie powoduje przerwania meczu, no to co komu to przeszkadza?
Jeśli chodzi o oprawy, to dopóki nie są mocno przesadzone, to też nie mam z tym problemu.
Np. oprawa z Koziołkiem Matołkiem, mi się osobiście podobała, była z jajem - no ale wszyscy wokół mieli okazję aby znów zacząć pierdzielenie jakimi to jesteśmy nożownikami itd.

Więc czasem trzeba pomyśleć jaki skutek coś przyniesie - czy aby nie dowalą nam kolejnej bezsensownej kary, albo media nie będą miały kolejnego argumentu do nacisku np. na to aby nie wpuszczać nas na stadiony, choć każdy wie że tych co latają ze sprzętem, nie ma nawet 0.1%.
Odpowiedz cytując