Witalis napisał(a):

|
Weź wstań i walnij łbem o ścianę w imię oporu wobec ciągłego ustępowania ścianie miejsca na świecie.
|
Watts napisał(a):

monopolizowanie dyscypliny sportu nie jest dla ciebie dystopijne?
pisałem o arbitralnych przepisach, cennik za różne grzeszki stopniowo się zaostrza tak jak i klasyfikacja grzeszków, i w końcu dochodzimy do ściany, w której ktoś uzna odpalenie rac za zbrodnię porównywalną do ciśnięcia w kogoś nożem z trybun, i do końca świata będzie bronił legalizmu dla bronienia "zasad"
jak ktoś nie rozumie konsekwencji ciągłego ustępowania, czy to w sporcie, czy w każdej dziedzinie życia (nie wyłączyłem TV bo go po prostu nie mam, emjot), to nie mamy o czym gadać
proszę o niedramatyzowanie, bo na razie się okazało że gramy w pucharach dla wielkiej orkiestry Adama Mandziary, ale rozumiem że tamto nie wzbudzi porównywalnych kontrowersji
spoko, jak wymyślisz jakieś rzeczowe argumenty to wróć
ja już się przyzwyczaiłem że tutaj wszyscy najmądrzejsi, ale jak komuś brakuje argumentów i tak reaguje, to raczej sobie nie pomaga
|
Ale ja tego nie mówię do Ciebie, tylko do reszty. Dalej popierajmy absurdy jakie uprawia UEFA, która jest organizacją de facto przestępczą, już nie mówię o tym jak niszczy stopniowo piłkę i nadmiernie hołduje lewicowo liberalnym poglądom. Żeby była też jasność, wiele rzeczy na C mi się w nie podoba, i dlatego na ten sektor od wielu lat już nie chodzę.