emjot napisał(a):

pirotechnika, piłka kopana
i dystopia
sufit ci spadł na głowę bo wyłączyłeś tv włączyłeś mentzena albo na odwrót
ja .......ę
|
a coś na temat mistrzu?
klub jest pewnie tak samo dla kibiców, jak kibice dla niego - nie mam ochoty na długie dyskusje z ludźmi dla których aktywności które generują straty finansowe z powodu surowych i arbitralnych przepisów są jednoznacznie moralnie złe
napiszę tylko coś oczywistego: długofalowo oprawa meczów, rywalizacja i emocje wokół piłki mogą wydatnie zwiększyć zainteresowanie i przychody - zwłaszcza w lidze, która nie może konkurować o uwagę (i piniondze, które tak kochacie) widza głównie poziomem sportowym
właściciel raczej nie ma z tym problemu skoro chętnie podaje dalej tiktoki z oprawami, co nie musi wynikać tylko z jego populizmu, a może i patrzenia dalej wzrokiem niż na epizodyczne kary, no i pieczenie z powodu tego, że ktoś się dobrze bawi i nie ma cepelii jak na siatkówce
Aalcman napisał(a):

|
Nie wiem czy wiesz i zrozumiałeś. Kara jest od UEFY czyli organizatora rozgrywek. Członkostwo w UEFA nie jest obowiązkowe i skoro zgadzamy się jako klub do niej należeć, to zobowiązujemy się do respektowania przepisów.
|
tak, tak, nie podoba się to załóż swój facebook, bank, internet, państwo i tak dalej. przerabiamy to w dziedzinach o wiele bardziej ważkich niż sport
a propos zakładania, jak będzie jakaś zbiórka na pokrycie kosztów tej przykrej sytuacji, dajcie znać - chętnie się dorzucę, bo w przeciwieństwie do Omranich będę wiedział, na co pójdzie