Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2024, 15:33
Arked napisał(a):Wyświetl post
Każda większa sankcja (zamknięcie stadionu, wykluczenie z pucharów) rozwala taką długofalową kalkulacje na łopatki. Wg mnie to się nie opłaca.

Wiadomo, że trybuny to nieformalna grupa przemocowa, gdzie decyduje ego osób decyzyjnych, a nie sens. Kluby idą im na rękę, bo po prostu są często ich zakładnikami. Bojkoty narzucone przez takie środowiska są również bardzo szkodliwe dla klubu. Więc klub jest między młotem, a kowadłem.

Na szczęście to jest forum i tutaj możemy pisać co myślimy, korzystając z mniej lub bardziej logicznego myślenia, nazywając rzeczy po imieniu.

___

Kiss i Duarte potwierdzeni. Zaczęliśmy to okno mocno do tyłu w porównaniu do rywali, ale w tym momencie wygląda na to, że przeprowadziliśmy potencjalnie najbardziej obiecujące transfery wśród 1 Ligowców. Zobaczymy jak to wszystko ze sobą zagra.
Co do Ultrasów - pełna zgoda. Mogli sobie race odpuścić, ale ważniejsze były Instagram i sława wśród sobie podobnych.

Co do transferów - od początku pisałem że nie ma pośpiechu. Lepiej poczekać i zakontraktować lepszego zawodnika niż jarać się że kadra zamknięta przed pierwszym meczem, żeby potem brutalnie zostać wyprowadzonym z błędu.

Także nakręcana tu panika że trzeba na cito tego czy owego jest bez sensu. Ściągnięcie Janczukowicza nie podniosłoby szans przejścia Rapidu
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując