Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2024, 09:30
Dwumecz z Rapidem jest bez znaczenia. Tzn fajnie byloby ich przejsc, bylby to ogromny sukces, ale realnie patrzac szans nie mamy zbyt duzych. Mysle, ze powinnismy na nich siasc od pierwszych minut i liczyc ze wpadnie jak najwiecej. Bo jak sie ogarna, ze jednak nie graja z albanskimi ogorkami to moze byc ciezko.

Natomiast kluczowa bedzie 3 runda LKE. Bo zakladam, ze tam wyladujemy. Mysle, ze to czy uda nam sie awansowac do IV rundy LKE i pozniej ewentualnie do grupy (tu tez wazne bedzie losowanie i unikniecie topowych druzyn) zalezec bedzie w duzej mierze od tego jak Duarte i Kiss wejda do druzyny. Ja wiem, ze zgranie, czas etc, ale jak zawodnik jest w dobrej dyspozycji to wchodzi na boisko i od razu gra sensownie (np Sukiennicki). Jesli oni dadza jakosc druzynie to jestem spokojny, ze cos bedzie wpadac.

Faza grupowa to nie jest mokry sen. Zima pisalem, ze ten zespol, ktory byl zbudowany stac na walke w PP, teraz po tych transferach tez nas stac na walke w pucharach. Grupa bylaby czyms fantastycznym, nie tylko ze sportowego punktu widzenia
Odpowiedz cytując