Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2024, 16:12
O widzicie, Markus chce iść spać więc zamiast owiec zaczął wyliczac Hiszpanów.

Większość z Hiszpanów w Wiśle się sprawdziła. Pełna zgoda.
Sprawdzili się Carbo, Rodado, Alfaro

Nie sprawdzili się: Goku, Junca, Villar, Raton, Eneko, Baena.

I tak wiem, Baena to taka jedną akcję zrobił, tam zapieprzal w końcówce meczu ze dla Markusa się sprawdził już na całe życie, Villar czy Goku zagrali dobrze pół roku więc się sprawdzili, Raton grał z braku laku więc też jest ok, Eneko nam wygrał PP a Junca dwa lata temu miał że dwie asysty i dwa gole w Wiśle więc to prze kot.

No niezła większość gdzie na 9 sprawdziło się 3.
Także co trzeci się jako tako sprawdza. W tych 9 trafi się rodzynek jak Rodado że robi prawdziwa robotę.

I podsumowując wysrywy Markusa można powiedzieć że 1 na 10 Hiszpanów przerasta ligę polska, kolejnych 2 to średniacy ligowi ale dają coś drużynie, a 7 to odpady i szrot.
Rzeczywiście, nic tylko Hiszpanów ściągać. A teraz siłą rzeczy zasypiam bo przez przypadek mi się zaczęło liczyć i już spać się chce.

PS dobry sposób Markus z tym wyliczaniem żeby zasnąć. Szacunek.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując