FraMat napisał(a):

|
Markus, przestań, proszę zaśmiecać to forum.
|
To ty przestań zaśmiecać forum personalnymi wycieczkami i aluzjami pod moim adresem.Masz jakiś osobisty problem? To forum jest Twoją własnością?
Jak każdy będę pisać to, co uważam za słuszne i co mi się podoba.
Jak Tobie nie podobają się moje słowa czy obnażanie fałszu niektórych wypowiedzi innych osób to ich nie czytaj. Na Twojej opinii kompletnie mi nie zależy, podobnie jak na opiniach Jarów1 czy innych Jagulików. A jak czytasz i komentujesz, z którym z wymienionych przeze mnie w powyższej wypowiedzi faktów się nie zgadzasz? Konkretnie?
Z tym, że dzięki obecności tych Hiszpanów zdobyliśmy Puchar Polski, że większość Hiszpanów w Polsce się sprawdziła i cały czas sprawdza, czy że najważniejszymi piłkarzami Wisły w tym i poprzednim sezonie byli Hiszpanie, którzy zarówno w lidze jak i pucharze grali zwykle na równie wysokim poziomie zaangażowania jak choćby Rodado?
Pomijam już że nikt nigdy nie stawiał tezy "że wszystko, co dobre w Wiśle w ostatnich latach to zasługa Hiszpanów, a wszystko, co złe - to zasługa Polaków."Takie pisanie to czysta manipulacja.
Nie ulega żadnych wątpliwości, kto na przestrzeni ostatnich dwóch lat w ostatnich dwóch latach był najjaśniejszą postacią zespołu Wisły. Nie był to żaden z polskich zawodników. Za złe wyniki zawsze w pierwszej kolejności odpowiadają najsłabsze ogniwa drużyny, a nie najlepsze.
Więc jak jak ktoś będzie robił np. z Rodado czy Carbo ogórów, którzy się nie sprawdzili w Polsce, najbardziej odpowiedzialnych za porażkę w lidze w minionym sezonie, zawsze będę reagował czy Ci się to podoba czy nie - tak samo jak w innych sytuacjach, gdy na przykład ktoś będzie wmawiał, że jakiś trener nie słucha innego trenera na podstawie jednego ujęcia kamery.
Więc się do tego przyzwyczaj i nie próbuj przypieprzać się do mnie zamiast do osób regularnie piszących tu brednie, uprawiających hejt czy fałszujących fakty.