Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2024, 09:37
Cytat:
Choć może przeceniam publikę? Wszak dla Was Jaroo1 jest hejterem, a to jeden z niewielu ludzi tu aktywnych, któremu coś się sprawdza.
No mnie to już śmieszy jak forum idiotów zidiocialo. Jeśli mnie nazywa ktoś hejterem, a tak jak mówisz to co pisze plus minus się sprawdza to nie jest to hejt, tylko pisanie prawdy i celne przewidywania. Jeśli reakcja na to jest u niektórych taka jaka jest i sączy się na mnie jad, to za swoje niecelne przewidywania powinni mieć przed nickami dopiski "debil", bo jak inaczej nazwać człowieka, który w sumie nigdy nie ma racji a tego, który ją ma nazywa hejterem?

Nawet cały ten wysryw Markusa na temat Hiszpanów od początku sprowadzałem do tego że Rodado i Carbo są ok a reszta to cieniasy. Obecny skład Wisły potwierdza, że z wielkiej hiszpańskiej Wisły przegrywow zostali tylko Hiszpanie na jakimś poziomie.

Markusik chciał wmawiać wszystkim ze Junca, Raton czy Eneko to poziom wyższy od Urygi xd

Tak Markus, Rodado to ogor. Póki co w swoim prajmie może się pochwalić jednym dobrym sezonem w życiu, w I lidze polskiej hłe hłe wiem że dla ciebie to kozak nad kozaki no ale póki co to ogór jeśli chodzi o jakikolwiek sensowny poziom piłki

A jeśli chodzi o debili, idiotów i poziom forum to np kilka postów wyżej już jest ciekawa dyskusja. Wystarczy że ktoś napisze "po co ten gupi Królewski wymyśla że kasę z UEFA dostaniemy jak wie że nie dostaniemy, robi bajeczne wyliczenia skoro wie że część kasy przepadnie, podaje jakieś cyfry znowu ale znowu niedokładnie i nic z tego nie wynika" i już za chwilę jest odbijanie piłki że co się czepiasz hejterze skoro to długi Cupiala - gdzie przecież nikt nie mówi że wina Królewskiego jest to że Cupial narobił długów.

Logicznie na tym forum myśli niewielu. To jest straszne. Ale dzięki temu Jaro ma taką armię brawoszefow.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 20.07.2024 o godz. 09:40.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując