Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2024, 20:35
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Już nie przesadzajmy. Poza ludźmi spędzającymi na tym SB całe dnie cała reszta trafia na te czy inne wymiany zupełnym przypadkiem. Wchodząc na główną stronę i widząc jakiś fragment. Tak jak ja wtedy. Więc to jednak niezgodne z jakąś podstawową kindersztubą wg mnie. Oczywiście nikogo nie zmuszam do stosowania takich czy innych zasad - wyraziłem tylko swoje zdanie.
Widzisz, ja mam zdanie krańcowo odmienne w zakresie tego, jak powinno się korzystać z forum i sb.

Forum służy (przynajmniej teoretycznie) do poważniejszych dyskusji, a od napieprzanek, adpersonów, żartów, złośliwości i rozmów o d*pie Maryni jest sb.

Dzięki czemu (np. ten) forumowy wątek nie byłby zaśmiecany (m.in. tym) off-topem, który interesuje tylko dwie zaangażowane osoby.

A to, czy przypadkiem czy specjalnie trafisz na moją wypowiedź na forum czy na sb, to już Twój problem, nie mój. Gdybym faktycznie chciał robić cokolwiek za czyimiś plecami, użyłbym do tego priva, a nie powszechnie dostępnego, pierwszego miejsca, które otwiera się po wpisaniu w przeglądarkę adresu tego forum. Zresztą - w rozmowie, w której uczestniczyło wiele osób, napieprzających się wtedy z Twojego wpisu i którą nawet nie ja zacząłem. Znamienne, że - nie mając oczywiście ani trochę pretensji - sugestię o poziomie skierowałeś tylko do mnie.

Znamienne, że nawet się przy tym nie odniosłeś do tego, że pisałem tam też o tym, że do dzisiaj czekam na udowodnienie przekrętów księgowych Królewskiego w Synerise - czyli jedynego, co w tamtej wypowiedzi faktycznie dotyczyło tematu tego wątku. Więc sorry, ale nie przekonałeś mnie, że nie masz żadnych pretensji
Odpowiedz cytując