Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2024, 20:22
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Faktem jest że wchodzisz na niszowe forum i napierdalasz na prezesa przy kazdej okazji, szczerze myślę że jest to dla nas wszystkich bez różnicy czy ograł Cie w kapsle jako dzieciak czy miedzy wami wydarzyło się coś bardziej poważnego, nikogo z nas to nie interesuje poza Tobą bo ciągle po latach chowasz do K urazę z jakiegoś tam powodu.

Sam nie jestem zwolennikiem Królewskiego mnie przegrał trzymaniem się kurczowo Sobola ale to co Ty robisz to jest troche overkill i myśle ze z upływem czasu odbiór Twojej negatywnej twórczości stanie się groteską.
Jest trzecia teoria - kapsle. W sumie też fajna.

Może to forum nie jest jednak takie niszowe jeśli sam Prezes najpierw na nim kłusował jako Jerry, potem objawił się oficjalnie, a teraz podczytuje i buduje pozycję z kolejnego konta. Nie deprecjonujmy miejsca o takiej historii. W IT mało co trwa niezmienione 10 lat a tu chyba już będzie ze 20, prawda?

Ja tu trafiłem z polecenia. Bawię się znakomicie. Jakoś nie porafię się zmartwić tym, że moja twórczość zostanie nazwana groteską. To raczej będzie świadczyło o zdolności do rozumienia świata tych śmiejących się a nie mojej. No i jakoś dziwnie jestem przekonany, że wielu może się śmiać przez łzy.

Choć może przeceniam publikę? Wszak dla Was Jaroo1 jest hejterem, a to jeden z niewielu ludzi tu aktywnych, któremu coś się sprawdza.
Odpowiedz cytując