Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2024, 20:13
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Normalną reakcją człowieka, który napisał głupotę na bańce jest odrobina samokrytycyzmu, nie wiem, może nawet jakieś postanowienie w stylu "nie będę pisał na bańce". Oczywiście zawsze można wybrać reakcję odmienną - mieć pretensje do tych, którzy musieli potem czytać takie posty pisane na bańce i adekwatnie je skomentowali.

Aha, SB nie jest za plecami. Nawet "niejako". Każdy może tam wejść, przeczytać/odtworzyć, a nawet - o zgrozo - odpowiedzieć. Wliczając w to Ciebie. Naprawdę.
Już nie przesadzajmy. Poza ludźmi spędzającymi na tym SB całe dnie cała reszta trafia na te czy inne wymiany zupełnym przypadkiem. Wchodząc na główną stronę i widząc jakiś fragment. Tak jak ja wtedy. Więc to jednak niezgodne z jakąś podstawową kindersztubą wg mnie. Oczywiście nikogo nie zmuszam do stosowania takich czy innych zasad - wyraziłem tylko swoje zdanie.

I nie mam w sumie żadnych pretensji. Jestem tu głównie w celach rozrywkowych więc byłoby nieuczciwe gdybym jakoś wyjątkowo przeżywał, że ktoś sobie żartuje ze mnie jak jest okazja. Ja się świetnie bawię niech inni też mają fun.
Odpowiedz cytując