Smiesza mnie te pojazdy po Dziedzicu. Chlopak wszedl na 20minut i nic ciekawego nie pokazal.
To byl dla niego debiut i widocznie sie troche spalil. Pobiegal chwile, zagral bezpiecznie i tyle. Oczywiscie to nie jest zaden Yamal... Elendil jako przyklad obiecujacego debiutu podaje jednego z najbardziej obiecujacych mlodziezowcow w historii pilki noznej, ktory bije kolejne rekordy.... No jakim becwalem trzeba byc, zeby to robic.
Dajcie po prostu Dziedzicowi spokoj, zadebiutowal, niczego nie zawalil, ani niczego ciekawego nie pokazal. Moze byc z niego duzy pozytek, jak i zaden. Nikt z Was tego nie wie, ja tez - 20 minut to nie jest rzetelny material do jakiejkolwiek analizy. Tym bardziej, ze to mlody chlopak, a nie zaden rozwiniety pilkarz.
Podobnie jest z ocena naszej gry.
Mi sie mecz podobal, widac reke Moskala. Tylko jak ocenic nasza gre, skoro nie wiemy jaki poziom prezentuje przeciwnik

Mozna sie probowac kursami przedmeczowymi podeprzec i to by bylo w sumie na tyle. Ciezko ocenic czy przeciwnik prezentuje poziom 1, 2 czy 3 ligi - przez co ciezko ocenic rowniez nasza gre. Fajnie ze punkty zostaly w Krakowie. No i tyle.