Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2024, 10:04
Cytat:
I uwierz mi, wiem co mowie, bo obecnie mam 11 pracownikow. Ich praca wymaga nieszablonowego myslenia, elastycznego podejscia do kazdego klienta, czesto zmiany draftu umowy pod konkretny przypadek. Ci po studiach tego nie potrafia, oni musza miec szablon, kalke 1 do 1 bo inaczej sie gubia i nie wiedza co maja robic, albo jak probuje cos "edytowac" to robia to w tak irracjonalnie glupi sposob, ze choc jestem do ludzi bardzo cierpliwy i wiele potrafie zaakceptowac to sam chwilami trace cierpliwosc
No i to jest właśnie opis Królewskiego w Wiśle.
Jaki un mundry, jak on wszytsko wie nic nie wiedząc, jak on słodzi nie słodząc sobie, pokorę sztuczną pokazuje, że przecież uczyć się trzeba, bo nikt nie umie wszystkiego na starcie - jednoczesnie ciągle zgrywa eksperta. Na wszystko ma pomysł, na wszystko ma kąkuter, kąkuter mu wyliczy, kąkuter mu znajdzie piłkarza, taktykę, kąkuter mu powie jak juniorów trenować, kąkuter nawet rodzicom powie jak ich synów młodych ma wytrenować żeby np dobrze grali na lewej obronie. Kąkuter to, kąkuter tamto. On ma bazy, programy, speców od tego, oni wszystko załatwią.

Przypominam, że tak realnie ot już od roku w pełni posługujemy się modelami AI - tak było gadane, tak był wybierany Rude, tak był nawet podpowiadany wybór trenera Barcelonie! Takie było zimowe i obecne okienko transferowe.
Tak pierolił kąkuterowiec.
A fakty?
Rude - kolezka Kiko.
Hiszpanie - koleżcy Kiko czy Rude.
Omrani - jakiś gubas z promocji, 108 kg mimo to AI pokazała na zielono go xd Bregu to samo, jakiś wynalazek na szybko.

To okienko? Mimo, że mieliśmy rezygnować z ludzi bo rpzecież po co komu dyrektor sportowy, który będzie wrowadzał głupi ludzki czynnik do systemu? Miała być AI która wszystko wie, mamy Bashę bo to legenda, kolezka, mamy Kiakosa bo to kolezka Bashy i mamy no nameów z Polski.

Do Królewskiego najbardziej pasują przymiotniki i rzeczowniki:
- gołodupiec
- mądry inaczej
- oszust
- krętacz

Bo Ty pisałeś o ludziach co nie odnajdują się jak trzeba myśleć samemu a nie przez kąkuter. Tu mamy jeszcze do czynienia z obrzydliwym krętaczem i manipulatorem, który nie dość, że nic nie ogarnia, to na każdym kroku kłamie.
Trochę jest tak, ze ten człowiek sukcesu Królewski, po sukcesie w jednej dziedzinie i pomyśleniu, że złapał pana Boga za nogi, że jest już prawie najmądrzejszy na świecie, chciał się sprawdzić w czymś nowym (przy okazji łykając atencję) no i brutalnie go życie zweryfikowało. Tak własnie jego przypadek widzę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując