Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2024, 16:16
Cytat:
Przykładowo: wziął wywiad z Urygą, bodaj po Resovii, gdzie Uryga powiedział, że powinni byli bardziej się starać, i ukuł na tej podstawie tezę, że Polacy się nie starali, a Hiszpanie starali, a następnie sypie tą mądrością w oczy w każdym poście. Oczywiście wypowiedź Urygi to była forma kurtuazji. Nie wynikało z niej zresztą, że nie starali się tylko Polacy, a do tego dotyczyła tylko jednego meczu, a nie sezonu. Myślisz, że on tego nie wie? Wie. Trolluje tu, bo sprawia mu przyjemność rzucanie takich sofizmatów i obserwowanie, jak Jaroo się gotuje i rzuca w niego obelgami.
Ja się nie gotuję, tylko debila nazywam debilem, bo niby jak innym językiem można rozmawiać z... debilem?

Normalna rozmowa z takim kimś, kto pajacuje i w każdym poście wkleja listę nazwisk Hiszpanów nie ma sensu. On tu żeruje na tym, że ktoś go niby szanuje bo normalnie z nim rozmawia i wtedy się tylko nakręca. Jago zacząłem nazywać po imieniu to część swoich bredni musiał przerzucić na moją osobę, wymyślając mi od jakichś hejterów itp itd

Gdyby każdy z nim pojechał krótko to by debil przestał tu wypisywać te głupoty - tak myślę, A tak to on ciągle jest w nastroju dyskusji, wmawiania komuś swoich chorych urojeń o Hiszpanach itd.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując