Jaroo1 napisał(a):

Markusik, ja się z tobą zgadzam. Rude pokazał ile wyciągnął z drużyny, a szczególnie Hiszpanów.
Eneko i Junca ława cały czas. Raton na ławę w trakcie sezonu. Goku i Villar grali na poziomie Krzyżanowskiego.
No rzeczywiście ten trener z Hiszpanii to tyyyyle Wiśle dał, szczególnie z rodakami się umiał dogadac hehehe
|
A ten dalej na swojej krucjacie kłamstw, hejtu i ignorancji próbuje walczyć z napisaną niegdyś przeze mnie uniwersalną prawdą, że z Hiszpanami z zasady łatwiej porozumiewa się inny Hiszpan niż na przykład Polak, Rumun czy Eskimos, albo że hiszpański system szkolenia jest efektywniejszy i wydajniejszy niż polski (produkując znacznie więcej wartościowych zawodników), bo Wisła choć zdobyła Puchar Polski nie awansowała do ekstraklasy.
I dalej nie ogarnia jaki w tym jest śmieszny.
Teraz okazuje się, że wierzy chyba i w krasnoludki, bo skoro Junka i Eneko "cały czas" według niego siedzieli na ławie, to w takim razie na przykład asysty w Pruszkowie i ważne bramki w Warszawie czy Rzeszowie musieli zaliczyć te krasnale lub inne UFO.

Pisząc takie głupoty nawet nie zauważa, że przy okazji uleczył także niczym Kaszpirowski Junkę z długiej kontuzji umieszczając go na tej ławce w wielu meczach w czapce niewidce.

Po prostu cudowny dotyk hejterskiego umysłu.
Trudno jednak od kogoś bardzo ograniczonego wymagać szerszych horyzontów.
Mi wystarczy, że mam dzięki niemu dużo śmiechu.