Jaroo1 napisał(a):

Serio myślisz, że mnie denerwuje to twoje .......enie? Mi to po prostu jest już ciebie żal z tymi twoimi urojeniami i kompleksami z powodu bycia Polakiem, a te listy z nazwiskami Hiszpanów, które wklejasz sa tyle samo warte co twoje wszystkie wysrywy na tym forum.
Przecież ty się tutaj skompromitowałeś swoimi wszelkimi przewidywaniami co do Wisły więc może te swoje wysrywy typu wymienianie nazwisk Hiszpanów włożyć między te bajki o Rude, któe się nadaje na trenera do Wisły.
|
Ależ to jest bełkot…
Urojenia na temat kompleksów bycia Polakiem masz jedynie ty, traktując w tych kategoriach oczywisty pogląd, że w Hiszpanii jest mnóstwo zawodników lepszych i lepiej wyszkolonych niż tacy Uryga, Młyński, Krzyżanowski, Łasicki czy Sapała lub przytłaczająca większość innych Polaków biegających po pierwszoligowych boiskach. A także bardziej się starających, zaangażowanych i profesjonalnych w podejściu do swoich obowiązków i zawodu.
I że dlatego bardziej opłaca się celować w zatrudnianie tych Hiszpanów, a nie nowych Młyńskich, Urygi czy Sapały.
Rzecz oczywista dla każdego, kto nie jest bezmyślnym hejterem.
A ta lista hiszpańskich zawodników jeszcze wielokrotnie będzie pokazywać, jaką bzdurą są twoje poglądy typu, że sprawdza się ich tylko około 33% w naszym kraju czy w Wiśle. Ona doskonale obrazuje, ile warta jest twoja gadanina na każdy temat i na jakich absurdach bądź urojeniach budujesz swoje poglądy. I guzik mnie obchodzi czy czujesz z tego powodu żal, frustrację, sraczkę czy jeszcze coś innego.
A na tym forum skompromitowali się ci, którzy pisali np. że Rodado jest ogórem, nie umie grać jako ofensywny pomocnik, lub że Hiszpanie nie mają żadnych liczb, a nie ci, którzy pisali, że ta “hiszpańska Wisła” jest w stanie odnosić sukcesy nawet takie jak zdobycie PP. czy że hiszpański model szkolenia produkuje więcej wartościowych zawodników niż polski, ale dalej zaklinaj sobie rzeczywistość, że było i jest na odwrót.
Tylko to i hejtować potrafisz.