Wyświetl pojedynczy post
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2024, 22:11
Drozd napisał(a):
Nie zacząłem się mądrzyć tylko zauważyłem to co wynika z wklejonej opinii fachowca. Czyli albo uraz jest lekki i leczony będzie zachowawczo co zwykle trwa kilka, kilkanaście dni, albo jest poważny, czyli związany z fizycznym przerwaniem ciągłości tkanek nerki, które goją się bardzo długo, bo proces gojenia utrudniany jest przez bez przerwy przepływającą krew, dlatego w takich przypadkach często potrzebny jest zabieg operacyjny. Okres powrotu 6-8 tygodni słabo pasuje, bo w pierwszym przypadku jest dużo za długi, a w drugim przypadku wydaje się bardzo optymistyczny.

Nie wynika, ale niech będzie, że się nie mądrzyłeś, tylko dziwiłeś, jak bardzo Duda się poobijał. Nie gniewaj się!

Zresztą opieka lekarska w Wiśle jest tak beznadziejna, że równie dobrze może mieć pęknięte żebro albo grzybicę paznokcia. Mam nadzieję, że Duda prywatnie poszedł na drugą konsultację, żeby potwierdzić.

Jaroo1 napisał(a):
Wszystko zależy od słynnego drozdowskiego zapierdalania. Jak Duda będzie czesto zapierdalał do lekarza to wyleczy się szybko. Jak nie będzie mu się chciało zapierdalać to nie będzie dobrych wyników leczenia

To dobre.
Odpowiedz cytując