Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2024, 22:57
Co za żenada, żeby sobie tłumczyc jak to jeszcze w lidze było dobrze no ale te czerwone kartki obrzydliwe...
Trzeba trzymać kciuki za dalsze niszczenie klubu przez Zaskrońca. 4 sezon w I lidze będzie smakował wyśmienicie. Mamy super trenera, ten sezon to będzie rozwałka cieniasów w I lidze. Ważne że taki super trener jest i cele ambitne, nieważne, że oprócz tego wszystko idzie komicznie, np skład na obóz i wzmocnienia. Na pewno tym razem się uda. W końcu nowy rok (sezon) nowa ja hehehe

Polskie bagno - Zaskroniec, drozd i markus w środku. Mega paka.

Cytat:
Planu się domagasz? Żebyś mógł pieprzyć że to tylko gadanie?
Słuchaj, ja mam w nosie ten plan, Zaskrońca i ciebie. Tylko napisałem, że Jerry obiecał i kłamał. I to jest własnie "tyko gadanie" to jego .......enie trzy po trzy.

Geneza panu trzyletniego:
- koniec maja Zaskroniec mówi o wielkim planie 3 letnim
-jak się później okazuje miał się on opierać głownie na trenerze, który miał kontrakt z klubem do czerwca xd
- tydzień po ogłoszeniu planu trzyletniego, Rude już w Wiśle nie ma ale Zaskroniec zapomina poinformować o aktualizacji planu/braku planu trzyletniego
- zgodnie z obietnicą, 30 czerwca ogłasza plan trzyletni. Mianowicie planu nie ma
- dodaje jeszcze, że Wiśle nie wychodza plany długoterminowe więc skupiamy się na każdym meczu oddzielnie od teraz

Co trzeba mieć w głowie żeby takie coś płodzić albo żeby takich bredni bronić. Przecież to już jest dwubiegunówka. I szacun za opieranie planu na gościu, któy miał kontrakt do końca miesiąca hahaha
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.07.2024 o godz. 23:07.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując