Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2024, 12:05
Cytat:
Ja w pełni doceniam sponsorów, ale jestem po prostu zmęczony tymi ciągłymi zapowiedziami bez pokrycia, obietnicami.. Ileż można. Miały być plany 3-letnie, miały być narzędzia AI pokazane na zewnątrz i wyjaśnienie jak szukają zawodników, miało być 6 jakościowych transferów, rok temu mówił u Karcza, że rozmawia z wymarzonymi inwestorami, i co, cisza.. mieli się nie spieszyć z dyrektorem sportowym, ale jednak jest bardzo szybko (to dobrze akurat) i tak można mnożyć. Rozumiem, że ktoś chce robić dobry PR w kontekście klubu, ale niechże pójdą jakiekolwiek zmiany i czyny za tym. A tak powstaje wrażenie, że tu jest ciągłe kolorowanie rzeczywistości wbrew jakimkolwiek faktom i realiom.
Dobry pijar to też kłamstewka i robienie dobrej miny do złej gry ale jeśli cały pijar się opiera na kłamaniu, wymyślaniu bajek to to już idzie w drygą stronę i tym ubarwianiem gościu ośmiesza i dyskredytuje Wisłę.
I to widzą ludzie ze środowiska i przecież każdy się brzydzi tu pracować. Pozostało nam opieranie się na legendach a na dyrektora sportowego zrobić Bashę. Wczesniej jak się trafił Kiko to pozostało na trenera ściągnięcie ziomeczka - Rude, a teraz jak trzeba było szukać samemu trenera to jedynie legenda Moskal pozostał do wyboru.

Kto poważny, który się szanuje i nie czuje do Wisły sentymentu albo jest akurat ziomkiem kogoś (Kiko - Rude) chciałby tu pracować?
Pozostaje jeszcze opcja, że ktoś się nabierze (z zagranicy) i po pół roku wypierdala (tak jak Rude) jak się skapnie jak działa Wisła i jaki świr jest z Królewskiego.

Cytat:
Rude wygrał puchar polski. Więc oby każdy kolejny trener tak się nie sprawdzał. .
Ta? A ja myślałem, że nie zrealizował podstawowego celu jakim był awans, ba nawet nie wszedł do baraży, nie wygrał 2 meczów pod rząd w żałosnej I lidze polskiej czym rozłożył na łopatki indolentów typu Sobol czy Wuja w rywalizacji o tytuł patałacha trenerskiego. No i osiągnął coś niesamowitego czyli najniższe miejsce w historii Wisły w lidze. Oby każdy kolejny trener miał takie wyniki to będzie wręcz niesamowicie, nie?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.07.2024 o godz. 12:08.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując