Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2024, 11:49
Cytat:
Jak ci ktoś powie że bredzisz, co ma miejsce w 90% przypadków to bluzgasz jak pijany woźnica, ale jak rzeczywistość dowodzi, że bredziłeś to orzekasz że to dla jaj.

Gieńjusz...
Powiem ci szczerze, ze w chuju mam 90% tych ludzi, którzy zgrywają tu ekspertów a nic nie rozumieją. Forma moich wypowiedzi jest niekulturalna ale co do meritum to od kilku lat mam tutaj zawsze rację z tym co się dzieje w klubie a teraz wokół Zaskrońca.
Myślę, że wiele chorych mechanizmów tego klubu widzę i rozumiem, przewidziałem, że Rude się nie sprawdzi itp itd a tak to po prostu wyśmiewam tu pojebane bajeczki Zaskrońca.

Takich propagandystów jak ty czy markus boli to najbardziej.

Cytat:
Policz lepiej gieńjuszu.
Trochę mi się nie chce, bo twój Zaskroniec tak ze wszystkim oszukuje, że trzeba liczyć na czuja, bo on żadnych danych szczegółowych nie podaje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując