Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2024, 16:07
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli sobie kupisz bez problemu online bilet na mecz w europejskich pucharach po czym pójdziesz sobie do naszego official fanshopu po zakup koszulki z logiem Orlenu i nazwiskiem Rodado oraz cykniesz fotkę z pucharem Polski to już masz na oko 5 pozytywów. Oczywiście jeśli to liczyć wg tych samych kryteriów co dopisywanie porażek.

Ja tu nie chce występować jako jego obrońca (choć już pewnie mnie zaklasyfikowano), tylko ogarnięcie trochę ten hejt, bo zaskroniec to zaskroniec tamto to naprawdę ciężko się czyta. Macie do tego temat zbiorczy.
Nie wiem jak to liczysz ale wedle takich kryteriów wychodzi nawet 6.
A po kolei to tak,tego biletu to pewnie tak bezproblemowo nie kupię bo co rusz ktoś zgłasza jakieś problemy,może drobne ale jak na klub który ponoć jest pionierem nowych technologi to jednak szału nie ma.Jak już kupię to faktycznie mogę udać się do klubowego sklepu uruchomionego przez Socios za pieniądze członków tej organizacji,dodatkowo przez nich zatowarowanego na dobry początek.Jeśli uda mi się kupić koszulkę z logiem sponsora załatwionego przez ekipę z Truskolasów i nazwiskiem piłkarza przez nich ściągniętego to będę szczęśliwy bo z dostępnością też może być problem.
Puchar Polski i eliminacje LE no to już zostanie z Zaskrońcem na zawsze.Powinien się przedstawiać jak Streilau.
Jarosław Królewski-zdobywca Pucharu Polski 2023/2024 i uczestnik eliminacji Ligi Europy 2024/2025.
Tak żeby wszyscy wiedzieli czego ten człowiek dokonał nawet jeśli za rok dwa będzie prezesował w 4 lidze.
Odpowiedz cytując