Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2024, 14:49
Cytat:
w Ameryce na przykład lobbing jest legalny, przy czym lobbyści po kapitolu chodzą z takimi plakietkami podpisanymi i wiadomo jakie interesy prowadzą

znacznie uczciwiej i transparentniej byłoby na forum , gdyby takie osoby jak Ty , miały w jakiejś stopce czy tam statusie od kogą są

tym postem oczywiście jawnie już określiłeś na czyje zlecenie aktywnie działasz , ale podejrzewam że 80% forum nie rozumie takich niuansów , i potem myśli że sobie z takim Drozdem tak dyskutujesz dla sportu...

doceniam umiejętności przede wszystkim czucia nastrojów społecznych, te 1,5 roku temu to było delikatne punktowanie zaskrońca (słuszne imho) teraz gdy połowa trybun ma go dość to już sie w tańcu nie .......isz
Ojej Areczku, co ty tam sobie znowu ubzdurałeś na mój temat?

Ja wiem, ze zwolennicy Zaskrońca tacy jak ty mają problem, że rzeczywistość tak wygląda jak opisałem. Ale niestety tak jest. Także im szybciej się wyleczycie ze swojej choroby doszukiwania się w tym człowieku pozytywów, to będzie dla was samych lepiej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując