MaLk napisał(a):

Czy wychodzi to nie wiem. Nie czytałem jeszcze nowego sprawozdania Synerise i nie wiem jak wygląda tamtejsza sytuacja oraz na ile potwierdziły się zarzuty, które wtedy stawiałeś.
Natomiast będę się jednak upierał, że Królewski daje tyle powodów do tego, żeby go krytykować za sposób zarządzania Wisłą, że odwoływanie się do Synerise jest na tym forum średnio potrzebne.
|
Nowego sprawozdania nikt nie czytał bo go w KRS jeszcze nie ma. Biorąc pod uwagę, że zgodnie z prawem powinno być gotowe na koniec marca niespecjalnie się Prezesowi spieszy z jego opublikowaniem. Jak dla mnie to raczej pokazuje co w nim będzie. Ale jeśli nie oleją przepisów to dziś był ostatni dzień na zrobienie walnego i od teraz mają 14 dni na publikację. Także już niedługo.
A co do meritum to ja zawsze dokładnie analizuję wcześniejsze dokonania wszystkich z którymi mam robić interesy. To prawie zawsze pozwala przewidzieć czego się można po nich spodziewać w przyszlości. I teraz masz już rację bo jest wystarczający materiał dowodowy działań w klubie. Ale na samym początku kadencji analiza wsteczna mocno by wszystkim pomogła. Byłoby mniej zdziwionych obecną sytuacją.