wolfy napisał(a):
Wyciągnąłeś jedno zdanie które Ci pasowało Żałosne...
Napisałem wprost, że tak funkcjonujemy od lat. Udawanie że jest inaczej i robienie histerii z tego że zalegamy z jakimiś opłatami jest kuriozalne. Robienie z tego jakiejś kolejnej przekroczonej granicy pokazuje Twoje zakłamanie i hipokryzję. Kolejny poziom wstydu i żenady? Tylko tyle?! Podkręć to jeszcze bardziej, na nikim już takie pitolenie nie robi wrażenia 
Tak, zakaz transferowy zniknie tak szybko jak się pojawił. Nie przez to że sprawa wypłynęła i leszcze tacy jak Ty zaczęli się produkować, ale dlatego że zakaz transferowy jest zbyt uciążliwy żeby go zignorować. Dlaczego czekaliśmy tak długo? Bo każde wpływające pieniądze rozchodzą się na kolejne długi, a trzeba było mieć licencję na grę w pucharach. Zbyt ograniczony jesteś żeby to zrozumieć, ale mamy słaby cash flow.
Czy to dobrze? Nie.
Czy pajace takie jak Ty mają jakiś kontruktywny pomysł jak to naprawić? Oczywiście że nie.
Czy mam w dupie kolejne histeryczne reakcje ludzi takich jak Ty, Jaroo1 etc.? Rozumie się samo przez się.
Zróbcie jakiś happening przed stadionem, nagrajcie filmik przepraszający Żilinę i o tym jak bardzo Wam wstyd - cokolwiek. Ale przestańcie truć.
P.S. Nie jestem fanem Królewskiego, ale robienie histerii z rzeczy o których każdy rozgarnięty kibic wie od lat (choćby dlatego że mówił o nich wielokrotnie Królewski) mnie brzydzi. Jesteście pajacami. Gdzie byliście forumowi Katoni kiedy Pasieczny robił te transfery?! Ja pisałem że spadamy i trzeba się ratować.
Realnie jesteśmy bankrutem od lat, tyle że nasz upadek nikomu nie jest na rękę. Gramy tym na każdym kroku, bo to nasz jedyny atut.
Nie podoba się? To zamknąć japy i szukać milionera który Wisłę wykupi. I powodzenia z tym
|
Mam kilka pytań:
1) Dlaczego uważasz, że Mallk jest leszczem i pajacem? Co Cię tak złości, że nie możesz z nim czy ze mną kulturalnie porozmawiać?
2) Dlaczego ty nie jesteś leszczem i pajacem? Pomyliłeś się już kilka razy w ocenie, rzeczy i dużych, i małych, a potem udawałeś, że to nieprawda. Mallk też mógłby tak cię nazwać z tego powodu, a nie nazywa.
3) Czy też szukasz milionera, który Wisłę wykupi? Jeśli nie, to dlaczego, skoro tak samo jak Mallk gawędzisz tu sobie na forum, a klub zmierza ku upadkowi? Jeśli tak, to gdzie? Postaram się ci pomóc.