Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2024, 22:40
Cytat:
ty też się tak nie podniecaj narodowo
bo tu nie chodzi o paszport
A skad ty wiesz czy ja się podniecam? Czy ja gdzieś o paszporcie napisałem?

Tu nie chodzi o paszport tylko o to że Krolewski jest zjebem, Wisła jest obecnie w I lidze, niedawno była w ekstraklasie, a standardy organizacji, etyki pracy ma z B klasy. Tu każdy gra poniżej swojego poziomu. Niektórzy na 90% umiejętności, inni na 30%.

Także Uryga tu nie leży, tylko gra tak jak się gra w zgniłym moralnie klubie. Tak samo jak grał Villar itd. A gruba świnia Omrani, nawet jak miał chęci robić formę, to pewnie jak zobaczył do jakiego wariatkowa trafił to zaczął mieć wyjebane i obrał kurs na jedzenie pączków.
W takim miejscu jak Wisła, starają się jedynie ludzie mega ambitni, chcący coś zmienić, albo zwykłe debile. Każdy inny, kto nie jest debilem albo nie ma mega parcia na rozwój, w takim środowisku się poddaje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując