Wyświetl pojedynczy post
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2024, 00:16
Martinho napisał(a):Wyświetl post
Uderz w stół..
Jakie uderz w stół ośle? Podałeś bezpośrednio nasze nicki w swoim manipulacyjnym poście, więc nie używaj stwierdzenia, którego znaczenia nie rozumiesz.

ten wpis miał ochłodzić głowy członków sekty anty-królewskiej.
Raczej miał ochłodzić ból twojej dupy, który masz od miesiąca, gdy twoje brednie zostały jak to określił Azor "zaorane".

A by dupcia przestała piec to postanowiłeś się na mnie teraz odegrać za pomocą kłamliwego zestawienia dwóch niezwiązanych ze sobą wypowiedzi. W tym celu perfidnie przytoczyłeś fragment mojego starego posta jako rzekomą odpowiedź na twój post, co jest obrzydliwą manipulacją z twojej strony, bo nie był odpowiedzią na niego, jak kłamliwie napisałeś.

kilka stron wątku cofnąć może sobie każdy myślący człowiek
Takowym nie jesteś, no ale cofnijmy się do tego mojego posta z maja, bo twoje kłamstwo trzeba wyjaśnić

https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=3877

Widzimy, że mój post odnosi się do kompletnie innej treści, z innego twojego posta. Na początek mamy sprostowanie 4 twoich bredni:

cytat z 14.05.2024

do rzeczy.
Mada nie miałaby tu takiego startu jak u nich - 4 mln EUR
Miałaby, bo Królewski nie żądałby 4 mln euro za klub zadłużony na 50 baniek. Tam zrobili myk z kupnem klubu za 4 mln euro i potem zwrotem tego jako pożyczka, by zaszachować mniejszościowych udziałowców, którzy mieli prawo pierwokupu.

+ brak 4 mln za wynajem stadionu
"klub rocznie płaci za wynajem obiektu 4,5 miliona złotych netto. Kwota ta była wielokrotnie podawana do publicznej wiadomości we wspólnych oświadczeniach Lechii Gdańsk SA i naszych" - Gazeta Wyborcza 2023

+ 5 mln od miasta.
Wisła miała kilka milionów od Orlenu, których Lechia nie miała.

Co do 25 mln to w Gdańsku miasto ma taką umowę z klubem od marca '22 do czerwca '24.
Rozwiązana została po spadku Lechii.

koniec cytatu

To wyciąłeś.

Dalej jest moja wypowiedź, która jest ripostą do poniższego twojego stwierdzenia:

Mada nie miałaby tu takiego startu jak u nich
A ty manipulatorze wklejasz teraz tę moją wypowiedź odnośnie powyższego pod inną swoją wypowiedź z całkiem innego posta, kłamiąc że jest to odpowiedź na niego, tak by fałszywie pokazać że to ja rozpływałem się nad wizją Mady w Wiśle. A to ty typie rozpocząłeś temat o tym jaki start Mada miałaby w Wiśle, ja to zripostowałem, bo podawałeś nieprawdziwe dane odnośnie finansowania Lechii.

Obrzydliwe zachowanie z twojej strony. Tak więc gościu, weź skasuj swój zmanipulowany post, a nie masz czelność się tutaj jeszcze wypowiadać i pisać o jakiś uderzeniach w stół, nie znając do tego znaczenia tego zwrotu. Uderzyłeś w konkretne osoby, a nie w stół.

PS.
Na koniec klarnecie, myślę że trzeba tu też zamieścić końcowy fragment mojego posta, który wyciąłeś ze swojej manipulacji, bo chłopaki którzy go zalajkowali, a w których uderzyłeś, zalajkowali go jako całość, a nie tylko wyciętą część o Madzie, której kontekst zmanipulowałeś. Więc de facto ich wpisy też zmanipulowałeś.

Sorino napisał(a):
...Wisła w swoim 2 sezonie na 2 poziomie ligowym zrobiła żenujące 13 wygrane na 32 mecze. Winnych osobowo tradycyjnie brak, znowu wina pecha, ale xD czy tam xG wysokie to ogólnie jest super. W Ekstraklasie też gadali że jest dobrze, bo Wisła więcej biega niż inne zespoły, wymienia więcej podań, brakuje tylko skuteczności etc. Co to przyniosło - spadek. Od 2 lat jest niższa liga, ale wymówki zostały te same, takie ładne dane w tabelkach, "spokojnie, zaraz się rozkręci"

Tak jak od trzech lat trenerowi który nie wypełnił celu, przedłuży się kontrakt na nowy sezon. Ten tradycyjnie zawali jesień, aż na końcu sam poda się do dymisji, bo my go nie zwolnimy gdy dane w komputerze jak zawsze się zgadzają. Nowy na wiosnę nie wypełni celu, ale znów go przedłużymy, bo zwali się winę na tego od jesieni. Skoro 3 razy nie wypaliło, to na pewno wypali za 4 razem. Co może pójść nie tak, dane są przecież z nami.
Przy okazji gdy Moskal będzie kolejnym trenerem z rzędu, który ucieknie na własne życzenie z Wisły, rezygnując z sowitego zarobku, będziesz mógł sobie to wkleić z adnotacją "jak to się pięknie zestarzało". Chociaż po tym co odjebałeś bardziej zasadne w twoim wypadku byłoby w tym momencie naciśnięcie przycisku: "skasuj konto".
Ostatnio edytowane przez sorino : 27.06.2024 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując