Wyświetl pojedynczy post
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2024, 14:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
O ile sobie przypominam za Sarapaty żaden zawodnik nie zerwał z nami kontraktu ani też nie zostały odjęte punkty. Wzorowy przykład zarządzania

Raz coś się że stadionem przeciągnęło, ale tak to wporzadeczku.
A ja gdzieś pisałem, że Lechia jest wzorowa zarządzana? Martinho wyciąga fragment mojej wypowiedzi sprzed miesiąca z dyskusji którą zakończył miesiąc temu stwierdzeniem, że "nie ma sensu dyskutować", po tym jak kolejny raz sprostowałem brednie jakie wypisywał.

Zresztą obrzydliwie przy tym manipuluje, bo nie wkleił mojej bezpośredniej odpowiedzi na swojego posta którego teraz przywołał, tylko fragment innej wypowiedzi. Moja odpowiedz na jego wpis jest tutaj:

https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=3864

Wiec powiedz mi kolego Karherop co takiego wydarzyło i zmieniło się w Lechii od 13 maja, że typ który pisał że "nie ma sensu dyskutować" nagle wywleka stare wpisy i zamieszcza je w sposób manipulacyjny?

No nic się nie wydarzyło i zmieniło. O zaległościach w Lechii wiadomo od dziennikarzy od marca.

Więc zamiast zaczynać dyskusje o zamierzchłych czasach Sarapaty (z którą zrywali kontrakty trenerzy - Carillo i Wdowczyk, a za porozumieniem stron uciekali tacy zawodnicy jak np. Velez), ja raczej skupiłbym się na kolejnym hard resecie, po kolejnej nieudanej próbie "hakowania enigmy polskiej piłki" przez prezesa Królewskiego.
Odpowiedz cytując