bzyku33 napisał(a):

|
No jeśli chodzi o Sobczaka to sprawdziłem jego statystyki do 24 roku życia i są na podobnym poziomie co Janczukowicza z tym że prawie wszystkie bramki strzelił na poziomie 2 ligi i w przeciwieństwie do możliwego naszego nowego nabytku jest typowym "snajperem".Pozatym nie rozumiem krytyki nowego kierunku transferów.Wszyscy mieli dość Hiszpanow,to zaczynamy sprowadzać Polaków i też jest źle .Kogo byście chcieli żebyśmy zakontraktowali biorąc pod uwagę nasze warunki finansowe.Bardzo jestem ciekaw waszych propozycji i jakiejkolwiek argumentacji.A ocenianie i bluzganie na zawodnika którego jeszcze nie widziało się w grze to jest poniżej krytyki.Na koniec wydaje mi się ze najwazniejsze jest wyczyszczenie szatni z opierdalaczy i pozorantów bo jeżeli się tego nie zrobi to nie pomogą żadne wzmocnienia.
|
Krytyka polega na tym, że gra piłkarz, nie paszport. Koncentrowanie się na składzie etnicznym drużyny jest bez sensu. Teraz to wygląda jakbyśmy szukali na siłę Polaków, bo po prostu niewiele za tymi piłkarzami przemawia poza obywatelstwem.