|
Właśnie są nieoczywiste bo kto by powiedział że nasze wzmocnienia i ofensywa transferowa na puchary i nowy sezon oprze się na młodych polskich talentach oraz szrocie polskim hehe
Oszust Królewski w swoim żywiole. Glupot napoerdolil o potężnym AI a jedyne co ściągamy to Polacy (Kazek ich rekomenduje?) albo jakiś Szwab co w domu rok siedział. Gdyby jakiekolwiek AI istniało to by powiedzmy przychodził raz jakiś Polak a raz ktoś z zagranicy. No chyba że to zalurwiste AI umie przeszukać jedynie rynek polski.
Tak się kończy kłamstwo, jak wiaodmo ma krótkie nogi. Zadziwia mnie hejterek Markus. Bardzo się uaktywnił po tym jak Hiszpanie zaczęli opuszczac klub. Wtedy Zaskroniec był super wizjonerem dzisiaj markusik bez problemu mówi że Zaskroniec klamaml z AI. Dziwne bo jak wtedy nazywałem Królewskiego oszustem to się jebany markusik pierwszy unosił że chamstwo i hejt.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|