Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2024, 11:03
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem za bardzo konkluzji: nie róbmy transferów pod puchary bo przecież zaraz z nich odpadniemy

To mam rozumieć że ktoś tu przyjdzie na 2 tygodnie a potem znika

To tak nie działa. Potrzebujemy zawodników będących wzmocnieniem na potrzeby 1 ligi, a puchary niejako dostaje w gratisie (co powinno być jakimś jednak bodźcem przekonującym deko lepszych zawodników). Taka jest teoria
Dokładnie o to mi chodziło co SAM potem napisałeś "Potrzebujemy zawodników będących wzmocnieniem na potrzeby 1 ligi"

Po prostu - wszystkie transfery - jak Sukiennicki Mikulec czy inny kolejny powinny byc pod kątem gry w I lidze a nie jako extra wzmocnienie na puchary (w znaczeniu przepłacony bo nam zalezy na czasie a gramy z kimś tam w pucharach albo jakiś koleny wynalazek z Iberii itd)

A puchary są i zaraz przezminą i zostanie siermięzna walka w I lidze. To miałem na myśli.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.06.2024 o godz. 11:07.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując