Jaroo1 napisał(a):

|
Szukałem postów markusa (...)
|
To jest wspaniałe. Pajacowanie pajaca dalej trwa. Hejterek znów postanowił stracić czas i szukał moich dawnych wypowiedzi w nadziei, że znajdzie coś, co wpasuje mu się do narracji, jakie to niby straszne rzeczy mówiłem. Tymczasem znalazł, że pisałem:
- iż Królewski jak każdy prezes firmy "uprawia pijarowe gadanie"
- jak wszyscy właściciele klubów w Polsce sprzedaje mediom bajeczki marketingowe
- że "ważniejsze jest zakontraktowanie potrzebnego napastnika, niż finansowanie wyżywienia w jakiejś szkółce"
- że każda firma powinna kierować się własnym interesem, a nie pijarem
- że nie ma pierwszoligowych i ekstraklasowych prezesów, którzy nigdy nie kłamią
- że wielu prezesów polskich klubów ukrywa przed dziennikarzami ich rzeczywiste zadłużenie i zaległości płacowe względem swoich zawodników.
- że "Królewski sprzedaje wiele bzdur", które działają dla niego korzystnie i są dlań opłacalne
- że jeśli hejterek chce słuchać prawdy i tylko prawdy, powinien zapisać się na przykład do Świadków Jehowy, a nie oczekiwać tego od właściciela klubu piłkarskiego
Ponadto znalazł, że
- nie hejtowałem Królewskiego, gdy pojawił się na forum, bo jak wtedy stwierdziłem, "nie każdy kibic jest jak Jaroo1" żyjący tylko hejtem (ależ hejterka to boli

)
- zachęcałem go do odwiedzenia forum i zapoznawania się z wypowiedziami kibiców
- życzyłem mu i Wiśle sukcesów. Oczywiście według haiterka powinienem był życzyć mu klęsk i porażek

- stwierdzałem tam, że kibice mają sporo pytań dotyczących działalności klubu
- pisałem tam, że kibice mają też swoje własne spostrzeżenia dotyczące Wisły
- dobrze oceniałem ściągnięcie do Wisły Kiko i takich zawodników jak Carbo, Carlitos, Imaz, Lionch.
- wskazywałem na wyższy poziom sportowy hiszpańskich niższych lig niż naszej pierwszej ligi, co potwierdza cały czas wielu ekspertów
- zachęcałem Królewskiego do dalszego sprowadzania Hiszpanów z ich niższych lig, co dziś nawet zaczął robić i Kwiecień w Wieczystej
I zadowolony z siebie hejterek twierdzi, że pisałem jakieś bzdury, "laurki", myśląc że znalazł coś kompromitującego.
Biedak. Albo raczej pajac nad pajace.
Znów mu nie wyszło, znów nic nie ma, ale gębę drze, szukając idiotów, którzy uwierzą, że jest tam coś z tego, co próbuje wmawiać. W końcu jak sam pisał:
"bajka za bajką dla debili leci, a idioci są na tym forum".
Jak chce znaleźć coś kompromitującego, niech spojrzy choćby w to, co sam pisał o Rodado:
"to tylko zwykły Ogór z Hiszpanii".
Albo na to:
Jaroo1 napisał(a):
|
W sumie mogło zostać WSH, jakby kibice się zrzucali na kasę do reklamówek z biedronki to byłby wilk syty i owca cała. WSH by miało hajs.
|
Ale najlepszy popis dał tu w poprzednim poście:
Jaroo1 napisał(a):
|
Królewski nie ma żadnej wizji
|
Hejterek miesiącami pluje na pomysły, wizje i strategie Królewskiego, wyrażane wdrażaniem algorytmów, zatrudnieniem dodatkowych analityków danych, ściąganiem Hiszpanów - na każde słowo, które wypowiada - a teraz twierdzi, że to wszystko to jednak nie żadna wizja i strategia, tylko czysty przypadek.

Żadnej wizji czy strategii, którą zwalczał miesiącami nie ma i nigdy nie było!

Mało tego, jeszcze kilkanaście tygodni temu sam pisał tak:
Jaroo1 napisał(a):
|
Jaro to bajkopisarz i mitoman, dużo gadania, mało konkretów. Na wszystko ma wizje
|
Jaroo1 napisał(a):
|
wizje Zaskrońca budowy wielkiego klubu, są po prostu, na tym etapie na jakim jest Wisła, śmieszne
|
Czyli raz w poniedziałek Królewski ma wizję, a raz w środę wizji już nie ma. Jak mu się to skleja?

Rzeczywistość Schrödingera goniącego za własnym ogonem Jaroo
Samozaoranie hejterka level hard.
Grzeb dalej w mojej twórczości w poszukiwaniu swojego złotego Graala, robi się to coraz bardziej pasjonujące i zabawne.
PS. Moskala i Sukiennickiego ogłosiłeś już strzałami w kolano czy jeszcze nie? Kiedy i ich zaczniesz hejtować? Wszak skoro Królewski wszystko zawsze robi źle i teraz musi to być kolejny strzał w kolano. No na co czekasz? Czyżbyś jednak zaczął uważać, że coś mógł zrobić dobrze?