Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2024, 09:14
MaLk napisał(a):Wyświetl post

Właściwie wychodzi na to, że według waszej opinii, chłopaki, tych pieniędzy po prostu nie dało się wydać sensowniej niż na transfer Omraniego. No po prostu w klubie, w którym każdy możliwy dział rozpaczliwie potrzebuje wzmocnienia i profesjonalizacji, transfer Omraniego był najlepszym możliwym sposobem wydania wolnych (hehe) środków
TEZA:
Nie dało się tej kasy lepiej wydać (niż na Omraniego) !

DOWÓD:
Raz nasz prezesek zarządzany strategicznie przez AI, szedł ulicą i przypadkowo znalazł 6 tyś ojro.
Od razu zanucił:
"Jezu jak się cieszę, z tych króciutkich wskrzeszeń, kiedy pełną kieszeń znowu mam..."
No, może i nie taką pełną ale coś zawsze.
No tak, pomyślał, przydaliby się w klubie fizjoterapeuci albo ktoś do marketingu...

Ale AI skorygowała go i rzekła - pomyśl strategicznie. Przecież takich ludzi, aby to miało sens, trza przyjąć na co najmniej rok albo dłużej.
A to kosztuje.
A ile ty znalazłeś kasy?

Na to prezesek, no tak, ja mam tylko kasę na pensję na 3 miesiące.
No to może by jakiegoś piłkarza wziąć...
Może taki grajek szczeli gola dupom w finale baraży.
Tak, na pewno szczeli.
Eureka!
To jest najlepsze rozwiązanie!

CBDU
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując