Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2024, 19:44
Nie wiem czy ktoś tu liczył na wygraną z Holendrami. Mi się kadra nasza podobała bo wstydu nie było. Np. z Arabią wygraliśmy na MŚ ale mecz to było lagowanie, kopanina. Tu mimo porażki nie ma wstydu i nie jesteśmy drużyną, która gra najgorzej na turnieju.
Niestety takie jest nasze miejsce w szeregu, ze z top 15 a szczególnie z top 10 wygrać to jest bardziej sferze marzeń i przypadku.
Dlatego ja jestem zadowolony bo od dawna mecze kadry męczyły tak jak mecze Wisły. W końcu grają w piłkę, starają się i póki co tyle wystarczy.

I kolejna wskazówka dla Zaskrońców, markusów i spółki, że nie trzeba kwadratowych jaj wyszukiwać, tylko brać proste i oczywiste rozwiązania... Nie Hiszpan nie Portugalczyk na trenera, tylko nasza rodzima PMS i daje radę niż ci wszyscy magicy z zagranicy, którzy chuja ogarniaja.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując