Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2024, 22:23
Tak, może to tak wyglądac. Tylko ja mówię że podstawy są proste, żyć swoim życiem bo z wielkiej polityki i tak nic nie wiemy i jako takiego wpływu nie mamy. Ale można obserwować i wnioski też wyciągać jakieś.
Może to też wygląda tak jakbym się wymadrzam ale w 80 procentach napisałem sama prawdę, z którą każdy powinien się zgodzić a w 20 jest to moja opinia, że słabo wychodzimy na pomocy Ukrainie.

A tego, że jak przyjdzie co do czego i jak zawsze honorowo jako Polska zostaniemy na lodzie to jestem pewien. Tak samo jak tego, że nie ma sensu pisać ciągle o ruskich trollach, bo dziwne by było gdyby wszędzie były trolle ruskie a nie było by amerykańskich czy ukraińskich.
Także dla mnie jak ktoś tak za te Ukrainę chce umierać a jest Polakiem to jest jebniety - w sensie nie ten co tam pojechał walczyć bo uważa, że to najlepsza droga, tylko ci co w każdym co ma zdanie neutralne czy w stronę anty co do Ukrainy to od razu ruska onuca.

A Polska i Polacy standardowo. Najpierw walczyliśmy o piece gazowe dla Niemców jak ci handlowali z ruskimi gazem, teraz walczymy o te na pellet i wiatraki Siemensa, w międzyczasie o ukraiński rynek rolniczy i imigrantów z Białorusi. I tak na wszystkim sami się w chuja robimy.
W Polsce bardziej się liczą interesy innych krajów niż Polski. Obecnie mocno liczy się interes ukraiński.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.06.2024 o godz. 22:26.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując