Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2024, 15:54
Możliwe, że AI miał wgrany moduł Pogoń Szczecin za czasów Ptaka AI cały czas się uczy, w odróżnieniu od naszego nadgalaktycznego prezesa.

Wbrew temu co piszecie to koncepcja odniosła sukces w Pucharze Polski, a jednocześnie spektakularną kompromitację w I lidze. Końcówka sezonu to wstyd i hańba... Ale tak to jest jak organizuje się imprezę na rynku przed najważniejszymi meczami w sezonie... Co mógł pomyśleć zaciąg zagraniczny? Sukces, koniec sezonu... Poza tym jesteśmy świetni, a końcówka sezonu sama się dogra...

Dodatkowo dostaliśmy rykoszetem krótkowzrocznej polityki... Transfery zimowe to majstersztyk...
Billel Omrani - ten kto go ściągnął to powinien mieć zakaz wykonywania zawodu po wieki, wieków amen, i dla bezpieczeństwa jeszcze plus trzy dni
Dejvi Bregu - okazał się ananasem choć CV miał dobre... Ale ktoś go do jasnej ciasnej opiniował...
Anton Chichkan - to z kolei parodia z umożliwieniem gry temu zawodnikowi w lidze... ktoś za to chyba odpowiada...

Boję się co tym razem wymyśli Królewski z AI...

Według mnie przegraliśmy sezon po idiotycznym zimowym okienku transferowym... Pewnie wystarczyłby jakiś ogarnięty obrońca i sensowny trener znający ligę (a tacy trenerzy byli dostępni). Ale czego się spodziewać po prezesie, któremu chyba odjechał peron rzeczywistość wraz ze stacją kolejową (vide: wybieranie trenera Barcelonie).

Nie wiem, czy należy cieszyć się z takiej ilości odejść gdyż może okazać się, że w okolicy sierpnia na boisko wejdzie Moskal...

Nie rozumiem odejścia Szymona Sobczaka i Miki Villara, szczególnie patrząc na naszą sytuację kadrową... Jak jeszcze odejdzie Ángel Rodado to wszystkie rozgrywki w których gramy będzie atakowali zawodnikiem takim jak Dominik Sarga. Jestem ciekawy ile on strzelił bramek w życiu...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 14.06.2024 o godz. 15:58.
Odpowiedz cytując