Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2024, 19:57
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Hiszpanów nie ma i się uaktywniłes jak to jest źle w klubie Jarosław Królewskiego. To hipokryzja już czy jeszcze nie?
Nowa mądrość bezmyślnego hejterka: Hiszpanów w Wiśle już nie ma. Czyli Alfaro, Rodado, Carbo, Goku wyparowali. To już bardziej skrajny debilizm czy jeszcze większa żałosna manipulacja i przekłamanie jak rojenia Koaliczka o wielkości i patriotyzmie Urbana oraz Jaruzelskiego?

Pewnie jedno i drugie. Nie od dziś wiadomo że nadworny hejterek forum jest po prostu zdrowo .......nięty i bardzo nieudolnie manipuluje. Próbując mi dogryźć wali takie idiotyzmy, że głupoty Koaliczka wyglądają przy nich jak niewinne żarty.

W Wiśle dziś jest stagnacja transferowa, której nie było rok temu. Prawda czy fałsz?

Królewski robił mnóstwo błędów i robi kolejne, tak jak wtedy gdy trzymał na siłę Sobolewskiego czy poszedł w stronę zastępowania Kiko i skautingu sztuczną inteligencją, o czym wielokrotnie pisałem przez wiele miesięcy. Prawda czy fałsz?

Sprowadzenie Hiszpanów było tak naprawdę jedynym sensownym jego ruchem na przestrzeni ostatnich dwóch sezonów (poza akcją marketingową z Marcą), dzięki któremu udało zdobyć się Puchar Polski. Oni akurat coś wnieśli do klubu i coś poprawili w tym czasie, szczególnie gdy Królewski jeszcze miał trochę pieniędzy. Innych udanych posunięć Królewskiego nie było i w związku z tym o innych udanych posunięciach Zaskrońca nikt nie mógł pisać. Prawda czy fałsz?

Oczywiście nie przeszkadza to hejterkowi w wysrywie wynurzeń próbujących sklejać moje poglądy na temat Wisły z wizjami i poglądami Królewskiego, jakby na tym forum ktoś kiedykolwiek podpisywał się pod wizjami Królewskiego zwłaszcza dotyczącymi sztucznej inteligencji.

Powtórzę pytanie retoryczne: to już bardziej skrajny debilizm hejterka czy jeszcze większe zakłamanie i rojenia niż u Koaliczka?

Teraz ten manipulatorek próbuje nazywać idiotyzmami to co pisałem:

a) Że Wisła potrzebuje nowego całego sztabu szkoleniowego, włącznie z ludźmi do przygotowania fizycznego, a nie trzymania w nim na przykład takiego Kmiecika. Owszem, najlepiej z Hiszpanii. Ależ idiotyzm!

b) Że Sobolewski był kulą u nogi i drużyna potrzebowała lepszego prawdziwego trenera, a słabość Sobola rzutowała na grę całego zespołu. Idiotyzm jak cholera

c) Że Carrilo był przykładem wartościowego trenera, który pomógł w Wiśle i gdyby znów udało się ściągnąć kogoś takiego, to byłby to potencjalnie bardzo dobry ruch, a pochodzenie z Hiszpanii ułatwiałoby mu zrozumienie i komunikację ze znajdującymi się w klubie zawodnikami stamtąd. To niby kolejny idiotyzm

d) Że trenerzy z Hiszpanii "potrafią znacznie lepiej rozwijać poszczególnych zawodników i dbać o ich formę niż polscy, z uwagi na funkcjonowanie w całkowicie innym systemie tego szkolenia". I że pokazuję, co w związku z tym osoba stamtąd mogłaby wnieść i w czym byłoby jej łatwiej. On uważa to za fałsz. Niesamowite. Czyli podważa, że hiszpański model szkolenia generalnie jest lepszy i wydajniejszy niż Polski oraz produkuje więcej lepiej wyszkolonych zawodników. Bo o tym pisałem. No przecież ten hejterek to jest totalny kretyn.

e) Dla hejterka jest idiotyzmem, że na początku marca młodzi tacy jak Duda, Kutwa i Krzyżanowski prezentowali się lepiej niż jesienią.

f) Że pisałem, iż Rude nie powiedział, że brak wcześniejszej znajomości ligi cokolwiek mu uniemożliwia i nie pozwala na efektywne pełnienie swoich obowiązków. I że nigdy nie podzielałem opinii, iż wcześniejsza znajomość ligi stanowi kluczową sprawę przy wyborze trenera dla Wisły.

g) Że w momencie podpisywania Omraniego było już wiadomo ile minut rozegra, ile goli strzeli lub nie strzeli, czy wykorzysta szansę daną mu przez Wisłę czy nie. Idiotyzmem było że ktoś tego nie przesądzał

h) Że aktualna forma i dyspozycja jest sprawą zmienną, a Algierczyk grał w czołowym rumuńskim klubie z którym zdobył pięć tytułów mistrzowskich, strzelił trochę bramek i niegdyś był wartościowym zawodnikiem.To według hejterka też był fałsz i idiotyzm.

To co ten hejterek wypisuje i próbuje robić, narzucać swoje interpretacje moich słów i swoją narrację, to jest po prostu żałosne. Nie masz nic hejterku, kompletnie nic. Pokazujesz jedynie swoje zacietrzewienie i atrofię umysłową nazywając to idiotyzmami. Jesteś marnym manipulatorem i beznadziejnie zakłamanym osobnikiem.
Ostatnio edytowane przez Markus : 13.06.2024 o godz. 20:11.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując