wolfy napisał(a):

|
Sens Twojej wypowiedzi był taki że (...)
|
OK, odwołuję, jednak nie zrozumiałeś.
Cytat:
|
Brutalna rzeczywistość jest taka że skauting kosztuje i buduje się go latami. U nas chałupniczo wdraża się różne tymczasowe rozwiązania bo działu sportowego na jakimś sensownym poziomie u nas nie ma. Aktualnie mamy w nim kilka osób, z czego połowa od tego co nazywamy AI.
|
Brutalna rzeczywistość jest taka, że kiedy przychodził Brzęczek i pozbywano się tego, co w klubie było (było niewiele, ale jednak coś było), to biłem na alarm na tym forum.
Brutalna rzeczywistość jest taka, że kiedy zatrudniano Omraniego za "nic-nie-znaczące-dla-klubu: 2 (hehe) tys. euro na miesiąc, to pisałem, że za te pieniądze (podobno w rzeczywistości większe, ale co tam) można było zatrudnić kogoś do działu sportowego.
To, że dział buduje się latami, to jedno. To, że u nas dział się burzy, a kiedy jest okazja go wzmocnić, to się tego nie robi, to drugie. Budować też trzeba zacząć.
Oczywiście można też siąść i zacząć płakać, że nie, bo to kosztuje i trzeba latami - więc lepiej szukać dalej świętego Graala.
Cytat:
|
P.S. A co do Rude - sorry, ale ja nie patrzę na wyniki po 5 miesiącach czasu jako podstawowe kryterium. Zakładam że każdy treber potrzebuje czasu żeby coś zbidować. Miotanie się jak pchła na grzebieniu zostawiam takim "ekspertom" jak Ty.
|
Wygodnie.
W końcu zawsze będziesz mógł - jak Królewski - potem przekonywać, ze poprawa gry była, więc wyniki też by przyszły. Kiedyś. Albo nie. W końcu nikt już tego nie zweryfikuje, jeśli trener dawno wyleci za brak wyników.
Takie nieweryfikowalne "analizy" to każdy może robić i udawać eksperta