Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2024, 13:24
Minęły 2 tygodnie od końca poprzedniego sezonu, myślałem, że wróci mi jakakolwiek zajawka, ale ten marazm sprawia, że dalej mam serdecznie w dupie kolejny sezon bo jestem przekonany, że będziemy skazani na pożarcie, na razie podsumowując:

1. Beznadzieja transferowa, przygotowania coraz bliżej a tu ani widu ani słychu. Nie ma nawet żadnych plotek, a to już jest bardzo podejrzane bo oznacza, że oprócz tego Sukiennickiego to chyba nie ma żadnego poważnego tematu, dramat.

2. Cholera wie co z Orlenem jako sponsorem głównym i cholera wie czy ktoś za niego się pojawi. Tutaj również, żadnych plotek, żadnych nieoficjalnych informacji.

3. Oczekiwania zgaszone na prezentacji Moskala, nie walczymy o awans, cholera wie w sumie o co walczymy, ale jak ostatnio przed sezonem poszla deklaracja, że o nic nie walczymy to zawalczyliśmy jednak ze skutkiem o spadek.

4. Sytuacja kibicowska, pewnie dalej brak wyjazdów.

No dramat, tbh. bardziej się jaram na początek serzonu w Wieczystej bo się zbroją, ściągają fajnych zawodników, kreują pozytywną atmosferę wokół klubu.

Niesamowite, dożyliśmy czasów w których osiedlowa drużyna będąca moim ligowym rywalem w czasach gry w trampkarzach, dysponuje większym potencjałem niż Wisła oraz generuje więcej emocji...
Odpowiedz cytując