Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2024, 18:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No ale przecież skład jest kwestią drugorzędną wobec trenera i "znajomości ligi", więc nie rozumiem tego wycofywania się rakiem No chyba że to dotyczyło tylko Rude...
Za stary już jestem, żeby się w to bawić, ale przynajmniej widzę jaką postanowiłeś stosować strategię. Pod koniec sezonu nagle pojawiałeś się coraz mniej, wraz z upływem czasu teraz będziesz pisał coraz więcej, licząc na to, że im dalej od wydarzeń, tym bardziej ludzie będą zapominali co kto rzeczywiście pisał i łatwiej będzie wmówić ludziom, że pisali co innego, a przy okazji zapomną co pisałeś Ty. W sumie taka powtórka z sezonu z Brzęczkiem.

Możesz sobie przybić piątkę z Markusem. W pewnym momencie po prostu ludziom odechciewa się prostować waszych manipulacji. W tym mnie.

Cytat:
Jeżeli chodzi o cel to sugeruję sobie odsłuchać konferencji z Moskalem, tam jest jasno powiedziane - awans. Nie mówimy o realnym celu tylko takim postawionym przez właściciela.
A tu faktycznie chyba muszę posłuchać, choć zwykle uważam konferencje trenerskie za stratę czasu. Natomiast jak czytam skrajne opinie na tym forum na temat tego co w tym zakresie faktycznie zostało powiedziane, to może kiedyś się zmuszę i odsłucham. Ale na pewno nie dzisiaj. Nie chce mi się.
Odpowiedz cytując