Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2024, 17:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No ale przecież skład jest kwestią drugorzędną wobec trenera i "znajomości ligi", więc nie rozumiem tego wycofywania się rakiem No chyba że to dotyczyło tylko Rude...

Jeżeli chodzi o cel to sugeruję sobie odsłuchać konferencji z Moskalem, tam jest jasno powiedziane - awans. Nie mówimy o realnym celu tylko takim postawionym przez właściciela.

Stąd moje pytanie na które starasz się nie odpowiedzieć - skoro celem jest awans, to jeżeli uda nam się mimo wszystko utrzymać to będzie to sukces czy jednak Moskal out? Wobec tego co tworzyłeś wcześniej w temacie o Rude odpowiedż nasuwa się sama, ale mimo wszystko dla porządku pytam.

Niestety, w odróżnieniu od Karheropa nie mam wyobraźni która pozwala mi w każdym Polaku poniżej 25 roku życia widziec potencjalną gwiazdę pierwszej ligi. Nie przypisuję też nacjom cech - Polacy mają bardzie wywalone na Wisłę niż Hiszpanie bo zbieramy z krajowego rynku śmieci, a Hiszpanie są lepiej wyszkoleni bo - uwaga - szkolą swoich piłkarzy i nawet odpady mają podstawy u nas dostępne tylko najlepszym. Taki Carbo na boisku dawał ile mógł (a grał niemal wszystko), a Sapała dreptał sobie myśląc o najbliższej imprezie. Jest tak dlatego bo Carbo u siebie ma już po karierze ale znał go Kiko, a Sapała przyszedł tu bo nasz "skauting" jako jedyny w Polsce nie wiem wiedział czym naprawdę żyje Igor (bo raczej nie piłką). Teraz nie ma Kiko, "skauting" został wzmocniony przez "AI".

Także nasz jeszcze tańszy skład to będą raczej Olejarki niż Czubaki. To jest zresztą wersja umiarkowanie optymistyczna. Sugeruję odświeżyć sobie transfery przed Kiko.
to już podklad pod jebanie moskala ?

przecież (co akurat było slusznym powodem do beki calego forum i nie tylko) Prezes Jarosław powiedział dokładnie co innego ...
Odpowiedz cytując