Markus napisał(a):

|
W polskich klubach cały czas trwa masowe sprowadzanie obcokrajowców i wszyscy to robią, nie tylko Lechia, Jagiellonia czy Piast. Nikt nie patrzy, że z jednego kraju czy regionu nie może być więcej niż dwóch trzech. bo jak będzie to nastąpi jakiś Armagedon.
|
Przecież ja Ci głąbie wyraźnie napisałem o sprowadzaniu piłkarzy o tej samej narodowości, a nie o sprowadzaniu obcokrajowców(ogólnie) do jednego klubu... to jest właśnie doskonały przykład manipulacji z twojej strony i wkładania w czyjeś usta słów, których ta osoba nie wypowiedziała. Jesteś kompletnym idiotą.
I właśnie każdy klub patrzy na to, żeby nie sprowadzać piłkarzy z jednego kraju... pokaż mi w polskiej piłce inny zespól, w którym jest 9 lub więcej obcokrajowców z tego samego państwa. Czekam.
A teraz głupku, odpowiedz sobie na pytanie, czemu najbogatsze kluby w Polsce(mające budżety pod 100 i więcej mln zł) nie sprowadzają masowo Hiszpanów z tej trzeciej ligi i trochę wyżej, bo ich stać na znacznie lepszych jakościowo graczy, niż nas. Dlaczego żaden geniusz dyrektorski nie wpadł na tak prostą receptę zdobywania seryjnego MP i kwalifikowania się do pucharów? Hiszpanie są przecież znacznie lepsi i tańsi od Polaków, jak to twierdzisz. Kurde, wymyśliłeś(jakiś no-nejm, który opowiada totalne bzdury na forum internetowym) złoty środek i nic. Nikt na to nie wpadł

. Nie daje Ci to do myślenia, czy jesteś zbyt ograniczony intelektualnie, żeby odpowiedzieć sobie na to pytanie lub po prostu napisać do pierwszego lepszego dyrektora sportowego jakiegoś klubu z Ekstraklasy w celu uzyskania odpowiedzi?
Kurde, co ta Legia, budżet 120 mln zł, można sprowadzić tu 15-20 Hiszpanów i po prostu rozgromić ligę... to się na pewno uda(jak swego z kilkoma Brazylijczykami, którzy im roz.......ili totalnie szatnię lub zaciągiem bałkańskim

).
KOALIK napisał(a):

|
Dziesiąte miejsce w pierwszej lidze z dziewięcioma Hiszpanami, trenerem i dyrektorem z Hiszpanii to największy sukces w historii!
|
No co Ci powiem, za mało Hiszpanów :(. Tak i więcej

.